Наливайченко: Ющенко - один єдиний

Четвер, 28 квітня 2011, 23:23

Почесний глава партії "Наша Україна" Віктор Ющенко є єдиним лідером партії.

Про це заявив глава політради "Нашої України" Валентин Наливайченко в ефірі телеканалу ТВі.

"В партії, я розвінчую цей міф остаточно, є один єдиний лідер і голова. Це Віктор Ющенко", - зазначив він.

"Саме головне, я дійсно так думаю і дію", - додав він.

При цьому Наливайченко уточнив, що займатися чварами ні йому "не цікаво, ні тим людям, які сподіваюсь будуть приєднуватись до нас".

Як відомо, раніше повідомлялося, що з’їзд партії, призначений на 19 березня, був перенесений нібито через наявність конфлікту між Наливайченком та Ющенком щодо проекту змін до статуту партії, які б посилили вплив у партії голови політради.

Крім того, Наливайченко зазначив, що у демократичних та патріотичних політичних сил в Україні є майбутнє лише після процесів очищення і визнання власних помилок.

"Треба відмовитися від політичних симуляцій і політичних кліше. В цьому причина поразки демократичних сил, в тому числі і на останніх президентських виборах. Подвійні стандарти, політична корупція, відверта брехня. Люди переоцінили себе, визнали себе вождями, коли насправді народ вірив і хотів змін…", - заявив глава політради партії.

Він також повідомив, що ніколи "нашоукраїнці" не будуть в коаліції з комуністами та Партією регіонів, "бо є абсолютно протилежне розуміння людини і її повсякденного життя".

"Від приватної власності до розуміння господаря на своїй землі. Що ми не рабсила, що наші діти в Донецьку повинні вчитися, бо їм не тільки на завод потрібно…", - зазначив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...