Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк наїхав на реформу Януковича: вивіски змінили, а машини і гроші залишили

Середа, 6 квітня 2011, 12:40

Народний депутат Арсеній Яценюк вважає, що в адміністрації президента жодної адміністративної реформи не відбулося.

Про це Яценюк сказав в інтерв’ю журналістам, коментуючи укази президента щодо зменшення кількості заступників голови АП, повідомляє УНІАН.

Яценюк зазначив: "ну, було 7 замів, стане 7 радників. А що далі? Як це стосується якоїсь реальної адміністративної реформи?".

Він підкреслив, що про ніяку реформу мова не йде. "Це в середині адміністрації президента пертурбація. Чиновників переназвуть по іншому, а машини, кабінети, гроші залишать", - додав Яценюк.

Він підкреслив, що це не є суспільно-резонансна подія, оскільки йдеться лише про те, що "в президентській канцелярії когось підвищили, когось понизили".

Яценюк наголосив, що в Україні вже проведена так звана адміністративна реформа, внаслідок якої із 49 міністерств "стало 72 міністерства, відомства, державні комітети і агентства". "І це та сама історія", - додав він. 

5 квітня президент Віктор Янукович звільнив 6 заступників глави адміністрації президента.

Зокрема, було звільнено з посади першого заступника глави Адміністрації Олену Лукаш. Також з посад заступників глави АП звільнено Ганну Герман, Андрія Гончарука, Юрія Ладного, Андрія Портнова, Марину Ставнійчук.

Іншими своїми указами Янукович призначив колишніх заступників своїми радниками.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування