Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко вважає справу проти неї сміттям

Середа, 6 квітня 2011, 15:38

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко називає "макулатурою" матеріали кримінальної справи щодо неї.

Про це вона сказала в середу журналістам після відвідування Генпрокуратури, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Я приходжу для того, щоб подивитися на конкретні документи, прочитати їх, з усіма іншими я можу спокійно знайомитися з копіями матеріалів за межами прокуратури. Намагаюся зробити це досить швидкими, на мій погляд, темпами", - заявила Тимошенко.

"Вивчаючи сьогодні ці томи, можу вам сказати, що це чиста макулатура, там просто все паперове сміття, яке могли зібрати з усіх міністерств, відомств. Все це пошили у 180 томів і просто іноді абсурдно це читати", - сказала вона.

Крім того, лідер "Батьківщини" вважає, що президенту Віктору Януковичу необхідно відзвітувати у парламенті щодо ситуації навколо "Укртелекому", РосУкрЕнерго і соціальних виплат громадянам.

"Я думаю, коли Янукович буде звертатися з посланням до народу завтра, йому непогано було б відзвітувати за такі угоди, за приватизацію "Укртелекому" на користь, як розслідують журналісти, своєї власної родини", - зазначила Тимошенко.

"Необхідно відзвітувати за ті мільярди, які віддані РосУкрЕнерго, і за те, чому сьогодні заморожені пенсії і зарплати, чому повністю розвалена вся соціальна сфера. Те, що сьогодні відбувається, переходить усі межі", - сказала вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування