Янукович зібрався витягати Україну з ями

Четвер, 7 квітня 2011, 10:52

Президент Віктор Янукович обіцяє повернути людям у 2011 році "віру у справедливість закону і незворотність покарання".

Про це він заявив з трибуни Верховної Ради, виголошуючи своє щорічне послання.

"Злочин має бути засуджений і покараний. Морально, адміністративно і кримінально. Переконаний, що вже в цьому році ми змінимо ставлення громадян до права і повернемо людям віру у справедливість закону і незворотність покарання", - сказав Янукович.

"Наше завдання - витягнути Україну з історичної ями перехідного періоду, в яку вона потрапила через постійні кризи, через боротьбу за владу і власність. Гарантувати реалізацію неписаних, але життєво важливих, невід'ємних прав кожного громадянина на вільний розвиток, на успіх, на чесне життя і на звичайне людське щастя", - зазначив він.

"Україна має стати країною-сучасником 21-го століття, а не периферією і ресурсом для розвитку інших. Ствердитися як сучасна політична нація, що творить історію разом з найбільш амбітними та енергійними суспільствами", - наголосив президент.

За словами Януковича, "ми разом забезпечимо поступальний розвиток демократичних інститутів, створимо спільними зусиллями нову Україну". "В цих завданнях філософія реформ, сенс ідеї модернізації України", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News