Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" побачили, як "свободівці" підривають європейські перспективи

Вівторок, 10 травня 2011, 18:52

Святкові заходи 9 травня у Львові були затьмарені скандальними провокаціями, організованими представниками ВО "Свобода" і їх прихильниками.

Про це йдеться в офіційній заяві Партії регіонів, опублікованій на сайті партії.

"У день, коли Європа і весь цивілізований світ схиляють голови перед безсмертним подвигом своїх визволителів, у Львові був влаштований шалений шабаш", - зазначають партійці.

Партія регіонів висловлює категоричний протест "проти провокаційних дій розперезавшихся політичних екстремістів, що посміли своїми брудними нападками зазіхнути на світлу пам'ять про багатомільйонні жертви війни, про героїчний подвиг переможців, які визволили світ від коричневої чуми, які врятували людство від смертельної небезпеки".

"Регіони" рішуче засуджують дії політичних сил, спрямовані на розпалювання міжнаціональної ворожнечі, дестабілізацію політичної та соціальної ситуації в країні, ревізію історичної пам'яті народу.

У заяві наголошується, що "демонстрація подібних настроїв може раз і назавжди поставити хрест на європейському векторі розвитку нашої держави, підірвати авторитет України в очах демократичного міжнародного співтовариства, порушити нерозуміння і недовіру до країни наших західних партнерів".

"Ми не дозволимо політичним провокаторам сіяти в суспільстві смуту, руйнувати євроінтеграційні перспективи держави, втягувати його в безодню небезпечного протистояння", - зазначили "Регіонали".

Партія звертається до правоохоронних органів з вимогою у найкоротші терміни провести розслідування інцидентів, що відбулися, дати об'єктивну правову оцінку діям організаторів і учасників заворушень.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування