Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЯНУКОВИЧ ЗВІЛЬНИВ "НЕЕФЕКТИВНОГО" МІНІСТРА

Вівторок, 17 травня 2011, 15:15

Президент Віктор Янукович звільнив Іллю Ємця з посади міністра охорони здоров’я.

Відповідний указ, датований 17 травня, опубліковано на сайті президента.

Перед цим Янукович у Миколаєві підтвердив журналістам, що Ємець написав заяву про відставку, і повідомив, що він мав тривалу розмову з керівником МОЗ.

"Він чудовий фахівець, очолював один із найсучасніших центрів кардіохірургії. Це було головною мотивацією запрошення його на цю високу посаду – міністра", - зазначив президент.

"Але йому не вдалося налагодити роботу міністерства належним чином – щоб Міністерство охорони здоров’я почало ефективно працювати, і головне – щоб почали здійснюватися реформи, які ми намітили і які вкрай необхідні", - сказав Янукович.

Він наголосив, що через таку неефективну роботу страждають люди і не можна чекати, коли чиновники почнуть працювати краще.

"Я зрозумів, що нам краще його (Ємця) повернути на ту роботу, де він до цього працював і був там ефективним. А на цю посаду підібрати людину, яка за короткий проміжок часу була б здатна організувати, зібрати навколо себе команду, яка працювала б ефективно, пішла шляхом реформ, почала покращувати ситуацію в системі охорони здоров’я країни", - заявив Янукович.

"Ми не можемо нікого чекати. Я несу за це відповідальність. Ми зобов’язані рухатися вперед так, як обіцяли людям", - наголосив він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: