Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Поживанов каже, що дипломати Грищенка йому заважають

Середа, 18 травня 2011, 21:52

Міністерство закордонних справ і посол України в Австрії активно протидіють отриманню політичного притулку екс-главою Держрезерву Михайлом Поживановим.

Про це колишній глава Державного резерву заявив в ефірі 5 каналу.

Поживанов повідомив, що його заява про надання політичного притулку в Австрії знаходиться в стані розгляду в службі при Міністерстві внутрішніх справ Австрії.

"Я пройшов другу стадію надання політичного притулку. Перша - коли вони приймають просто документи. Друга - вони проводять кілька інтерв’ю, розглядають документи і або відмовляють, або приймають для подальшого розгляду. Мої документи були прийняті", - розповів екс-чиновник.

"Наскільки мені відомо, дуже активну участь, скажімо в певній протидії цим заходам, бере Міністерство закордонних справ. В першу чергу посол особисто, України в Відні", - заявив Поживанов.

"Він навіть дозволив собі під час проведення українсько-австрійської економічної зустрічі наприкінці березня дуже, скажімо так недипломатично висловлюватися, в тому числі і на адресу австрійського уряду. Звинуватив, що австрійський уряд продає політичний притулок", - уточнив екс-глава Держрезерву.

Він також розповів, що після заяв посла вийшло "кілька статей на цю тему", "було кілька запитів членів парламенту Австрії з різних політичних сил, вони також провіряли його інформацію, але з'ясували, що нічого ніде не продається".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: