Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Сімферополі спалили "Лексус" регіонала

Четвер, 26 травня 2011, 11:14

У Сімферополі ввечері 24 травня спалили машину відомого депутата міськради від Партії регіонів та власника мережі магазинів "Білонг" Бориса Фротмана.

Як пише газета "Сегодня", чорний "Лексус" седан знаходився не в гаражі підприємця, а постійно паркувався на ніч біля будинку його водія - поруч із двором звичайної 5-поверхівки.

За словами сусідів, квартира шофера, якого звуть Юрій, знаходиться у першому під'їзді на четвертому поверсі, її вікна не виходять на те місце, де він поставив автомобіль.

"Пожежа почалася близько десятої вечора. Але швидко вискочив охоронець з перукарні, яка знаходиться у цоколі, та вогнегасником загасив полум'я", - розповіла жінка, яка живе в тому ж під'їзді, що представилася Валентиною.

На місце події також приїжджали пожежна машина і наряд міліції.

Як повідомило джерело в правоохоронних органах, там, де був припаркований "Лексус", залишилися чорні сліди від розплавленої гуми покришок: спочатку горіло ліве колесо, потім полум'я перекинулося на праве, згоріло крило машини.

Сам Фротман відмовився коментувати ситуацію, лише підтвердив сам факт події: "Міліція зараз цим займається. Вам я нічого говорити не буду - ви шукаєте смажені факти, а це - мої особисті проблеми".

Видання зазначає, що за день до випадку з "Лексусом" у Сімферополі підпалили ще одну дорогу іномарку - "Субару" місцевого підприємця, вона згоріла до тла.

Крім того, як пише газета з 30 квітня у Севастополі серійний палій знищив 10 машин. У всіх десяти випадках знайдені сліди запальної суміші, йдеться у публікації.

Провідний спеціаліст прес-центру МНС у Севастополі Наталія Гаваза повідомила, що це не розрізнені випадки, а серія умисних підпалів: "У нас у місті підпалюють автомобілі не перший раз, але щоб десять за три тижні - це рекорд".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: