Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ: Фірташ ухиляється від американського правосуддя

П'ятниця, 27 травня 2011, 14:00

БЮТ вимагає від бізнесмена Дмитра Фірташа зголоситися до федерального суду Південного округу Нью-Йорка й отримати повістку.

Як повідомляє прес-служба БЮТ, "вимога спричинена отриманою інформацією про те, що власник "РосУкрЕнерго" ухиляється від отримання повістки до суду".

"Фірташ як член корупційного клану у газовій сфері, який очолює Янукович та до якого входять Сергій Льовочкін, Юрій Бойко та Валерій Хорошковський, ухиляється від американського правосуддя, бо знає, що чесний суд для них – програшний", - йдеться у повідомленні. 

"Члени цього угрупування, як відомо, вступили в злочинну змову один з одним і організували навмисний програш "Нафтогазом" 12,1 мільярдів кубометрів державного газу тіньовій компанії "РосУкрЕнерго", про причетність до якої зазначених осіб добре відомо", - зазначили у БЮТ.

"Оскільки судова система Україні повністю підконтрольна групі РосУкрЕнерго на чолі з Януковичем, Тимошенко, аби захистити інтереси держави від осіб, які вступили в злочинну змову, мусила звернутися до американського суду", - наголошується у повідомленні.

Як заявили у БЮТ, "в разі програшу в американському суді РосУкрЕнерго повинна буде повернути Україні втричі більше, ніж забрала у держави".

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...