Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Kyiv Post поки продавати не будуть

П'ятниця, 6 травня 2011, 16:33

Власник видання Kyiv Post Мухаммад Захур заявляє, що поки не збирається продавати видання.

"Після широкого суспільного розголосу, який одержало непорозуміння між мною і редактором Kyiv Post, життя в газеті практично повернулася в звичайне, відносно спокійне, русло", - говориться в його статті в Kyiv Post.

"Я сподіваюся, що за цим спокоєм піде і процвітання", - запевнив власник видання.

"Теоретично, може статися усе, що завгодно - адже бізнесмен ніколи не купує щось, що рано чи пізно не захоче продати. Але в даний момент у мене немає планів розставатися з Kyiv Post, я не розглядаю пропозицій", - заявив Захур.

"Я дійсно на конфіденційній основі запропонував менеджментові викупити газету, знаючи, що сьогодні тільки вони самі можуть гарантувати незалежність, але також знаючи, що зібрати суму, необхідну для викупу збиткової газети не так просто, якщо, звичайно, у потенційного покупця немає прихованих політичних мотивів", - відзначив він.

"Моя пропозиція була свого роду задачею для співробітників газети стати краще. Але тепер я, до того ж, знаю, що ніщо, сказане в кімнаті, заповненій журналістами, не залишається конфіденційним!", - заявив Захур.

"Я вірю, що Kyiv Post важливий для суспільства як приклад незалежної журналістики — і ця його риса не зміниться, поки я буду видавцем", - відзначив власник видання.

Як відомо, між власником Kyiv Post і колективом редакції стався конфлікт через вихід інтерв'ю міністра АПК Присяжнюка. Після цього власник спробував відсторонити головного редактора, а журналісти у відповідь улаштували страйк.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: