В Івано-Франківську на День перемоги будуть акції "свободівців" і росіян

Неділя, 8 травня 2011, 16:23

В Iвано-Франкiвську 9 травня, окрiм офiцiйних заходiв, заплановано також акцiї ВО "Свобода" та органiзацiї "Росiйська громада"

Як повiдомили "Iнтерфакс-Україна" в облдержадмiнiстрацiї, на День перемоги заплановано урочистий марш вiйськових формувань вулицями Iвано-Франкiвська, також в обласному музичному драматичному театрi вiдбудеться святковий концерт, а пізніше - фуршет для ветеранiв.

Iвано-Франкiвська мiська органiзацiя ВО "Свобода" надала в мiськвиконком заявку про проведення в місті з 8.30 до 13.00 ходи в пам'ять про жертви Другої свiтової вiйни вiд вiчового майдану шести маршрутами.

Також, повiдомили в мiськвиконкомi, на День Перемоги громадська органiзацiя "Росiйська громада" традицiйно проведе панахиду на вiйськовому цвинтарi на вулицi Київськiй.

Начальник сектора зв'язкiв з громадськiстю Івано-Франкiвського управління МВС Василь Гультайчук заявив, що мiлiцiя готова запобiгти будь-яким порушенням громадського порядку.

За його словами, було проведено бесiди з усiма органiзацiями та полiтичними силами, "щоб в День Перемоги не виникало жодних ексцесiв".

Разом з тим, заступник начальника львівської міліції Михайло Курочка заявив, що мiлiцiя не допустить провокацiй i порушень громадського порядку 9 травня у Львовi.

У зверненнi до жителiв областi i полiтичних лiдерiв Курочка зазначив, що на будь-якi порушення закону мiлiцiя "буде реагувати миттєво". "Усiх порушникiв затримуватимуть i доправлятимуть до органiв внутрiшнiх справ. Буде проводиться вiдповiдне документування, а потiм порушникiв направлятимуть до суду" - заявив вiн.

В той же час, у зв'язку з забороною Львiвського окружного адмiнсуду на проведення 9 травня у Львовi полiтичних акцiй, керiвники партiї "Русское единство" вiдмовилися вiд намiру провести в мiстi акцiю "Марш Перемоги" i запевнили, що представники партiї не поїдуть з Криму до Львова для участi в нiй.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування