Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До Львова таки приїхали росіяни з Криму

Неділя, 8 травня 2011, 19:29

Представники партії "Русское единство" приїхали з Криму до Львова, незважаючи на судову заборону львівського адмінсуду на проведення масових заходів у місті 9 травня.

Як повідомляє прес-служба партії, її представники приїхали, "щоб привітати місцевих ветеранів зі святом, яке відзначає весь прогресивний світ".

"Ми законослухняні громадяни і, звичайно ж, будемо виконувати рішення суду, яке наша Партія вже оскаржила: ми подали апеляційну скаргу -, але 9 травня гості та жителі цього західноукраїнського міста не побачать наших орлів, нашої партійної символіки", - йдеться в повідомленні.

Кримчани, що приїхали до Львова, оглянули місце проведення молебну за полеглих на Марсовому полі, пройшли до Пагорба Слави "з метою передбачити 9 травня можливість провокацій з боку радикально налаштованих організацій".

Координатор акції, голова Сімферопольської міської організації партії "Русское единство" Сергій Юхін зазначив, що її представники провели кілька зустрічей з представниками МВС, "щоб забезпечити безпеку мирним жителям".

"Я сподіваюся, що ми знайшли з правоохоронцями Львова взаєморозуміння, адже ми як приватні особи, як громадяни цієї країни маємо повне право на те, щоб покласти вінки до меморіалів" - зазначив Юхін.

"Я привіз 30-метровий прапор Перемоги, який проїхав по всій Україні і який, у прямому сенсі цього слова, весь укритий добрими словами на адресу ветеранів. Ми його передамо львів'янам, батьки і діди яких воювали проти фашизму", - додав він.

Як повідомлялося, Львівський окружний адмінсуд заборонив проведення зборів, походів, демонстрацій та інших зібрань у Львові 9 травня.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування