Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На будівництві сина Януковича заявляють, що законів не порушували

П'ятниця, 10 червня 2011, 14:09

У компанії "МАКО", президентом якої є син Віктора Януковича - Олександр, заявляють, що будівництво на місці готелю "Дружба" у Донецьку законно.

Про це "Українській правді" повідомив директор департаменту капітального будівництва корпорації "МАКО" Вадим Нащокін.

"Напевно, до нового завжди ставляться з побоюванням. Замість аварійної "Дружби" до 31 грудня 2013 року буде побудований новий сучасний будинок. Між ним і сусіднім будинком буде зелена зона з дитячою і спортивною площадками", - сказав він.

"Благоустрій цієї території - йдучи назустріч побажанням мешканців - буде завершено в 2012 році. Ми працюємо тільки на тій ділянці, що зазначена в договорі оренди. І більше того, частина території, за яку ми сплачуємо орендну плату, зараз перебуває в розпорядженні мешканців", - додав Нащокін.

За його словами, "МАКО" придбала будівлю "Дружби" 11 березня 2011 року. А 19 травня 2011 укладений договір на оренду земельної ділянки площею 0,6 га для експлуатації існуючої будівлі готелю.

Він також повідомив, що будівництво ще не ведеться, ідуть підготовчі роботи, зокрема демонтаж будинку.

"Їх виконує підрядник, з яким "МАКО" уклав договір на ці роботи. За законом власник має право провести демонтаж приналежної йому будівлі на підставі власного рішення й після інформаування про це рішення низки інстанцій. Що було й зроблене", - сказав Нащокін.

"А будівництво буде тільки після одержання дозволів на будівництво й проекту будівництва", - додав він.

Відповідаючи на прохання оцінити зіткнення на площадці 8 червня, він сказав, що це повинні зробити правоохоронці.

"Робітники підрядника встановлювали огородження, не порушуючи меж орендованої території. Група людей вирішила перешкоджати їхній роботі. Дійшло до фізичного конфлікту. Викликали міліцію. Є заяви з боку мешканців і з боку будівельників. Тепер оцінку ситуації дадуть правоохоронні органи", - сказав він.

Як відомо, 8 червня на біля донецького готелю "Дружба" відбулися зіткнення між місцевими жителями й невідомими людьми спортивної зовнішності.

Президентом МАКО є син президента, бізнесмен Олександр Янукович.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: