Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Партії регіонів заявляють, що помирилися з "податковим майданом"

Субота, 11 червня 2011, 13:29

Після переговорів з владою та наступного внесення правок, малий бізнес і "спрощенців" влаштовує той варіант 4-го розділу податкового кодексу, який парламент повинен прийняти.

Про це в ефірі ТРК "Ера" заявила народний депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко, повідомляє прес-служба партії.

"До речі, можу поділитися гарною новиною щодо наших платників єдиного податку та "спрощенців". Буквально вчора до мене звернулися представники так званого податкового майдану", - розповіла Бондаренко.

"Одна з них - Оксана Продан, яка говорить про те, що на нинішній момент після переговорів, після внесення поправок практично всі питання у малого бізнесу, у спрощенців до влади зняті. Їх влаштовує той варіант податкового кодексу, 4-го розділу, який парламент повинен доприйняти до податкового кодексу ", - повідомила політик.

Вона підкреслила, що це позитивний приклад того, що громадськість довела свою правоту, відстояла свої права, коли був знайдений компроміс між владою та підприємцями.

"І це теж позитивний приклад для тих, хто надалі буде не згоден з тими реформами і нововведеннями, які планує проводити влада", - сказала Бондаренко, додавши, що "тільки в діалозі можна прийти до золотої середини".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...