Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Колесніков: "Януковичем поки можуть лякати тільки дітей чиновників"

П'ятниця, 17 червня 2011, 11:39

Президент Віктор Янукович готовий до будь-яких жертв заради розвитку країни.

Таку думку висловив віце-прем'єр Борис Колесніков в інтерв'ю "Кореспондентові".

"Він готовий до будь-яких жертв, щоб у майбутньому країна розвивалася. У Польщі зараз усі згадують і дякують Бальцеровичу, але ж раніше ним дітей лякали. У нас Януковичем поки можуть лякати тільки дітей чиновників - Ви знаєте, зараз йде скорочення", - сказав віце-прем'єр.

На питання про критику на адресу прем'єра Миколи Азарова, Колесніков відповів: "Об'єктивна критика є. Так, реформи могли б рухатися швидше. Президент вимагає діяти сміліше. Думаю, це правильно, але є свої ризики й опір чиновників".

"Що стосується відставок, у мене немає інформації, рішення ухвалює президент", - заявив він.

На думку Колеснікова, реформи займуть не менш 4 років.

"...політичні реформи повинні максимально спростити функції влади , скоротити ті, котрі не властиві країнам з ринковою економікою. Усі зусилля президента спрямовані на це, але вони зустрічають найжорстокіший опір у міністерствах і відомствах.. Що стосується термінів, то чотири роки я вважаю максимальним терміном для їхньої реалізації", - заявив віце-прем'єр.

"Просто блеф говорити, що за рік можна провести всі реформи. Польща на цьому шляху вже з 1990 року і досягла великого результату, але за 20 років. Ще десять назад, після десяти років реформ, у них було близько 30% безробітних", - додав Колесніков.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: