Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Колишнього начальника Севастополя звільнили через рейтинг

Четвер, 2 червня 2011, 15:00

Колишній глава Севастопольської міськдержадміністрації Валерій Саратов заявив, що президент Віктор Янукович звільнив його через низький рейтинг підтримки в регіоні.

Про це заявив сам Саратов на прес-конференції у Севастополі, повідомляє УНІАН.

"Я спілкувався з Миколою Яновичем (прем`єр-міністром Миколою Азаровим), він сказав: "У вас досить низький рейтинг підтримки у севастопольців", - повідомив він.

При цьому Саратов додав, що згодний з рішенням глави держави. "Це політика, президент сам має право вирішувати, хто повинен працювати, це рішення президента. Жодної образи тут взагалі немає", - сказав екс-чиновник.

Саратов визнав, що рішення про підвищення в Севастополі комунальних тарифів дуже знизило його рейтинг.

"Підвищення (комунальних) тарифів утричі, звичайно, завдало дуже серйозного політичного збитку моїй діяльності. Але я вам докладаю: у нас найнижчий (вже після торішнього підвищення) рівень тарифів на тепло, 26-те місце в Україні, у нас найнижчі тарифи", - сказав він.

Відповідаючи на питання журналістів, чи піде у відставку команда, яка працювала разом з ним, Саратов висловив сподівання, що вона залишиться. "Ми сформували досить серйозну команду, і команду, головне, севастопольську. Всіх знають, абсолютно ж усіх знають", - сказав він.

За словами Саратова, він не знає, хто працюватиме головою адміністрації.

Як відомо, 1 червня президент Янукович своїм указом звільнив Саратова з посади глави Севастопольської міськдержадміністрації.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: