Аделаджу поки ніхто не затримував

Четвер, 2 червня 2011, 15:31

Адвокат Сандея Аделаджі Андрій Федур спростовує інформаціє про нібито затримання пастора "Посольства Божого".

Про це він сказав у коментарі "Українській правді. Київ".

"Станом на 15.05 2 червня ні мені як адвокату, ні Сандею Аделаджі нічого невідомо про його нібито затримання", - сказав Федур, наголосивши, що пастор перебуває на волі.

"Поняття не маю, хто організував цю провокацію", - додав він.

Не підтвердили інформацію про затримання і в СБУ.

"У нас інформації про затримання немає. Може, затримувала міліція", - сказала прес-секретар київського СБУ Оксана Кошова.

Водночас, за словами начальника відділу зв'язків з громадськістю київської міліції Володимира Поліщука, він дізнався про "затримання" зі ЗМІ.

"Нам поки нічого не відомо, чи було якесь затримання Аделаджі, чи ні. У ЗМІ пишуть, що нібито затримали, але я цього підтвердити не можу. Зараз будемо з'ясовувати", - сказав Поліщук.

Раніше у ЗМІ з'явилася інформація про те, що близько 14.00 2 червня Аделаджу затримали біля Південного моста на парковці біля ТЦ "Материк".

Раніше сам Аделаджа спростував інформацію про те, що його майно було арештоване: "Я живу у своєму будинку і їжджу на своїй машині. Це треба було комусь пустити чутки".

За словами Аделаджі, його також смішать чутки про те, що його судитимуть, натомість сам він дуже чекає, коли ж відбудеться суд, щоб мати можливість виправдати себе.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...