Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Москаль: Луценка мають судити за межами Києва

Середа, 29 червня 2011, 11:49

Печерський районний суд та Апеляційний суд Києва не мають права розглядати кримінальну справу проти Юрія Луценка.

Про це заявив депутат від НУНС Геннадій Москаль, повідомляє його прес-служба.

"Обидва ці суди замішані в корупційних земельних схемах, виявленими підрозділами по боротьбі з економічною злочинністю МВС у 2009 році – в той час, коли МВС очолював Луценко", - зазначив він.

"З цієї причини необхідно зробити відвід не тільки судді Сергію Вовку, а всьому складу Печерського райсуду й передати кримінальну справу на розгляд в інший суд за межами Києва", - наголосив Москаль.

Як зазначається у повідомленні прес-служби, "на неодноразові звернення Москаля до Генпрокуратури, Вищої ради юстиції та Вищої дисциплінарно-кваліфікаційної комісії суддів щодо причетності судді Вовка до корупційних земельних схем та порушення в зв’язку з цим кримінальної справи відповіді так і не надійшло".

"Тому нардеп розпочав власне депутатське розслідування, в ході якого з’ясував, що з 2009р. Печерський райсуд перебуває на гачку у влади", - зазначили у прес-службі.

"При президентстві Ющенка він приймав рішення на користь то секретаріату президента, то Кабміну, а після останніх президентських виборів – на користь теперішньої влади", - йдеться у повідомленні.

"У відповідь на таку лояльність правоохоронні органи не розслідують цілу серію кримінальних справ із нечуваної земельної корупції та викрадення завідомо неправосудних судових рішень, що мали місце в Печерському райсуді та Апеляційному суді", - наголосили у прес-службі Москаля.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: