Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Донецький суддя запевняє, що дочку Джарти призначили правильно

П'ятниця, 3 червня 2011, 10:43

Призначення дочки голови Ради міністрів Криму Василя Джарти Вікторії заступником голови Госпсуду Києва, є абсолютно правильним рішенням.

Про це в коментарях "Острів" сказав голова Донецького апеляційного господарського суду Олександр Кулебякін.

На його думку, для призначення Вікторії Джарти на високу посаду були всі підстави.

"Вікторія Джарти, якщо ви говорите про неї, то вона починала свою кар'єру помічником у мене. Я можу сказати, про те, що людина дуже працездатна, людина як кажуть з палаючими очима і зовсім непоганий організатор. Це те що я можу казати з власного досвіду", - сказав він.

"Якщо хочете знати мою думку, суто мою, то в цьому виборі Вищої ради юстиції я вважаю, що він абсолютно виправданий. Вона дуже енергійна і знаюча людина. Це не тому що вона в мене була помічником... Якщо відкинути всякі політичні та інші складові, то абсолютно правильний вибір. Абсолютно правильний! Я упевнений, що вона справиться", - резюмував Кулебякін.

Суддя відзначив, що на сьогодні в законі не зазначено, яким має бути стаж роботи в суддівській системі для призначення на ту чи іншу посаду.

Як відомо, рада суддів господарських судів України рекомендувала Вікторію Джарти на посаду заступника голови Господарського суду Києва.

У кадровому резерві на дану посаду значилося ще четверо суддів Господарського суду Києва, але усі вони написали заяви про те, що з різних обставин відмовляються претендувати на цю посаду.

Виходячи з цього, Рада суддів господарських судів проголосував за кандидатуру Джарти одноголосно.

Вікторія Джарти народилася в 1980 році. У біографічній довідці, розміщеній на сайті Госпсуду Києва, повідомлялося, що вона працювала в Господарському суді Донецької області, де була призначена на посаду фахівця 2 категорії в лютому 2002 року.

У квітні 2002 року була переведена на посаду помічника судді, де працювала по грудень 2002 року. З грудня 2002 року - помічник першого заступника голови Донецького апеляційного господарського суду, де працювала по квітень 2008 року.

А 8 квітня 2010 - переведена на посаду судді Господарського суду Києва.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...