Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко не знала про суд, який змусив її читати рекордними темпами

Середа, 8 червня 2011, 13:23

Юлії Тимошенко обмежили строк ознайомлення зі справою, щоб вона не могла належно підготуватися до свого захисту, заявляють у "Батьківщині".

"Режим Януковича свідомо позбавляє Юлію Тимошенко можливості ознайомитися із матеріалами всіх трьох сфабрикованих проти неї кримінальних справ і в такий спосіб перешкоджає їй аргументовано підготуватися до захисту своєї позиції", - йдеться в заяві партії.

В заяві наголошується, що про засідання Печерського суду не повідомили ні саму Юлію Тимошенко, ані її захисника.

"Якщо ж врахувати, що на вимогу того ж самого судді вона в цей же час до 25 червня має ознайомитися з більше ніж 40 тисячами аркушів, підшитих тим же слідчим до двох інших справ, то читати треба по 3500-4000 сторінок щодня", - зазначають у "Батьківщині".

"Юлія Тимошенко дуже відповідально ставиться до ознайомлення з матеріалами справ, хоч вони і сфальсифіковані, ретельно готується до захисту. Вона вже вивчила близько 8000 сторінок", - наголосили однопартійці Тимошенко.

На їх думку, причина такого поспіху полягає у прагненні влади усунути свого головного політичного опонента від участі у парламентських та президентських виборах.

"Для чого суд повинен якнайшвидше формалізувати вже давно затверджений Януковичем вирок, позбавити Тимошенко свободи, можливості очолити список "Батьківщини" та вести опозиційну діяльність, бувати в регіонах та зустрічатися з людьми", - йдеться в заяві.

"Янукович продовжує використовувати зґвалтоване ним правосуддя для переслідування та розправи над єдиним опозиційним політиком, який становить реальну загрозу для пануючої в Україні кримінальної олігархії", - наголосили соратники Тимошенко.

Вони запевнили, що в такій ситуації Тимошенко відстоюватиме свою позицію в європейських судах, "де до горла суддів не зможуть дотягнутися руки Януковича".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: