Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко скаржиться, що замовлення по ній виконали за 5 хвилин

Середа, 8 червня 2011, 18:11

Юлія Тимошенко упевнена, що рішення в її справі було заготовлено заздалегідь, оскільки судді знаходилися в дорадчій кімнаті не більше 5 хвилин.

Про це Тимошенко заявила в коментарі журналістам після судового засідання, повідомляє УНІАН.

"Я думаю, що ви звернули увагу на одну важливу деталь – що суд у дорадчій кімнаті був лише 5 хвилин. Це говорить про те, що суд у дорадчій кімнаті нічого не вирішував, що усе було вирішено задовго до того, як почалося це засідання", - заявила вона.

"Це значить, що всі рішення суду були написані заздалегідь, тому що за 5 хвилин надрукувати, осмислити, підготувати рішення, порадитися в дорадчій кімнаті потрібно ну хоча б годину, і то мало для такої справи", - сказала Тимошенко.

У свою чергу, захисник Тимошенко депутат Сергій Власенко, коментуючи журналістам рішення Апеляційного суду Києва, назвав його маячнею, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Він пояснив, що апеляція була подана до моменту завершення досудового слідства, тому повинна була бути розглянута. З іншого боку, посилаючись на те, що сторони вже знайомляться з матеріалами справи, суд усе-таки виніс рішення по суті, фактично підтвердивши рішення Печерського суду Києва.

"Або не розглядайте по суті, узагалі скажіть "я не можу розглядати"... А що тоді робити з постановою? Це маячня. Вона (суддя ) уже розглядає це рішення по суті. Ця юридична конструкція взагалі не може існувати", - відзначив адвокат.

"Стаття, на яку суд послався, не регулює ці питання, а регулює заборону на прийом скарги, якщо є ст.218 (Кримінально-процесуального кодексу , що передбачає таку процесуальну норму як ознайомлення з матеріалами справи)"- сказав Власенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...