Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ландіка-молодшого спіймали "по гарячих слідах"

Понеділок, 11 липня 2011, 09:11

Депутата Луганської міськради Романа Ландіка, який був знятий під час бійки з дівчиною, затримали в Росії "по гарячих слідах".

Як розповіло газеті "Комерсант-Україна" джерело у МВС, "його (Ландіка) не встигли оголосити в міжнародний розшук, тому в російських колег не було на нього орієнтувань".

"Ми не зверталися по допомогу до МВС Росії й не планували домагатися офіційної процедури екстрадиції. Щоб заощадити час розслідування, ми перевезли його як звичайного громадянина, який перетинає кордон", - сказав співрозмовник газети.

У МВС переконані, що незалежно від того, як буде поводитися постраждала, обвинувачувального вироку Роману Ландіку не уникнути.

"У суді дівчина може сказати, що не наполягає, щоб обвинувачуваного притягли до відповідальності, але на рішення суду це не вплине", - стверджує джерело у МВС.

"Кваліфікуючі ознаки даного злочину полягають не лише у побитті, але й у порушенні громадського порядку, прояві цинізму, неповаги до суспільства", - пояснив співрозмовник.

Видання спробувало з’ясувати, як збираються чинити родичі затриманого - зокрема, його батько, народний депутат, член комітету Верховної Ради з питань свободи слова й інформації Володимир Ландік (Партія регіонів). Але останній заявив:

"Я не хочу про це говорити, і не дзвоніть мені більше!", - і кинув слухавку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування