Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вигнаний Кіреєвим із суду дізнався, що проти нього готують провокації

Понеділок, 25 липня 2011, 09:06

Лідер Громадянського об'єднання "Новий Київ" Зорян Шкіряк отримав інформацію про підготовку провокацій проти нього з можливим подальшим його арештом.

Йдеться про можливе "підкидання" зброї, наркотиків чи інші варіанти побутового криміналу, заявив він, повідомляє прес-служба Шкіряка.

"Прошу не розцінювати мою заяву як слабість і спробу зайвий раз "нагадати про себе". Поспішаю заспокоїти прихильників теорії "дешевого піару" - мене це не цікавить", - заявив Шкіряк.

За словами політика, він завжди готовий до подібних речей у відношенні себе. "Але зараз ідеться не про мене, а про мою старшу 12-річну доньку, яку я виховую самостійно й несу повну персональну відповідальність за майбутнє моєї дитини", - заявив він.

"Крім цього, на карту може бути поставлена репутація моєї родини, зокрема, моєї мами - лікаря зі світовим ім'ям, професори Зореслави Шкіряк-Нижник", - пояснив Шкіряк.

Він стверджує, що останні півроку неодноразово отримував попередження від знайомих, у тому числі "чесних офіцерів спецслужб" про те, що "там" дуже не задоволені його публічною позицією і жорсткими заявами щодо подій у країні, критикою президента тощо.

"Мені неодноразово радили "притримати язик" і "зменшити оберти". Я спокійно ставлюся до подібних речей, чудово розуміючи, що сьогодні будь-яка людина в країні, яка має громадянську позицію, може бути репресована", - заявив Шкіряк.

"Учора до мене звернувся мій колега, народний депутат України, якому я цілком довіряю, і попередив, що команда "фас" дана. В силу своєї політкоректності я не можу називати його ім'я й інші "джерела". За його словами, подібне може статися вже найближчим часом", - стверджує лідер "Нового Києва".

Шкіряк пов’язує це зі своєю "активною позицією" під час "судилища" над Юлією Тимошенко і Юрієм Луценком, жорсткими заявами у відношенні "неправомірних дій судді Родіона Кіреєва й можливої причетності АП до цих процесів".

Він вважає, що влада спробує "закрити рот" йому чи тримати його "на гачку".

Також Шкіряк не виключає, що йде "зачистка" опозиції в столиці перед виборами.

"Я не боюся провокацій. Ця заява – запобіжний захід, щоб у випадку реалізації такого сценарію, моя родина, прихильники, друзі й громадськість знали про те, що відбувається", - заявив політик.

Шкіряк збирається офіційно просити МВС, СБУ й ГПУ повідомити: чи є дані про здійснення ним яких-небудь протиправних дій за останні 10 років, що могло б слугувати причиною притягнення його до відповідальності.

Як відомо, 18 липня Шкіряк був видалений суддею Кіреєвим із зали суду, де розглядалася справа Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування