Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Адвокат Мирослави Гонгадзе заявляє про вибірковість у Печерському суді

Четвер, 28 липня 2011, 11:05

Судовий розгляд у справі Олексія Пукача перенесено на 11 серпня.

Про це розповіла журналістам адвокат вдови журналіста Георгія Гонгадзе – Мирослави - Валентина Теличенко.

Вона запропонувала журналістам порівняти терміни, в які розглядається справа Пукача зі справами екс-прем'єра Юлії Тимошенко та екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

"Справа Пукача була передана до суду набагато раніше, ніж справи Тимошенко та Луценка. І у справі Пукача ми просунулися набагато менше. На даний момент суд не пішов далі встановлення особи обвинуваченого", - сказала Теличенко.

"До 11 серпня суд не просунеться далі, ніж встановлення особи обвинуваченого. В той час у справі за обвинуваченням Тимошенко, яка надійшла до Печерського райсуду пізніше на два місяці, допитали, на скільки я проінформована, майже з десяток свідків", - зазначила адвокат.

"І по Луценку, де кілька обвинувачених, суд вже теж набагато більше просунувся", - додала Теличенко.

"Отже, чітко видно різний підхід в різних кримінальних справах у Печерському суді. Це чітко доводить вибіркове правосуддя. Я думаю, що Печерський суд вирішив відзначитися ефективністю у справі компрометування правосуддя в України", - зазначила адвокат.

Водночас адвокат Пукача Григорій Демиденко зазначив, що засідання перенесли, оскільки у потерпілого у справі – журналіста Подольського - немає доступу до державної таємниці.

"А коли з'явиться цей доступ – це питання до СБУ", - сказав він.

Українська правда

 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування