Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У шахті на Луганщині стався вибух: 16 загиблих

П'ятниця, 29 липня 2011, 08:39

У місті Суходільськ на Луганщині у ніч на п’ятницю стався вибух у шахті "Суходільськ-Східна", є загиблі.

Станом на 8:30 число загиблих становить 16 осіб, 3-є гірників з опіками та травмами різних ступенів важкості госпіталізовані, повідомляє Міністерство з надзвичайних ситуацій.

Всього на аварійній ділянці працювало 28 гірників. Доля 9 гірників залишається невідомою.

До пошуково-рятувальних робіт залучено 11 відділень Державної воєнізованої гірничорятувальної служби Міністерства енергетики та вугільної промисловості.

Вибух стався о 1: 57 на горизонті  915 м. Причина вибуху встановлюється.

На місці аварії працюють: робоча група, яку очолює міністр енергетики та вугільної промисловості Юрій Бойко та оперативна група Головного управління МНС у Луганській області.

Крім того, з Києва до Луганської області на місце аварії вилетіла урядова комісія, яка буде розбиратися з причинами аварії на шахті "Суходільськ-Східна".

До складу комісії увійшли: Юрій Бойко - міністр енергетики та вугільної промисловості, Віктор Балога - міністр надзвичайних ситуацій, Олександр Оніщенко - міністр охорони здоров’я, Володимир Павленко - заступник міністра економіки та інші.

"Найближчим часом на місце аварії вилетить прем'єр-міністр Микола Азаров", - повідомляє МНС.

Президент Віктор Янукович також доручив Кабінету міністрів надати допомогу потерпілим та сім’ям загиблих внаслідок аварії на шахті "Суходільська-Східна".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: