Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Екс-захисника Тимошенко покарали, а він раніше не вів таких справ

П'ятниця, 29 липня 2011, 09:26

Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія адвокатури Київської області відкрила дисциплінарне провадження у відношенні екс-захисника Юліі Тимошенко Миколи Титаренка.

Як повідомив член дисциплінарної палати КДКА Київської області Петро Бойко газеті "Закон і бізнес", на засіданні 28 липня комісія визнала наявність достатніх підстав для цього.

Однією з підстав для відкриття дисциплінарного провадження стало порушення адвокатом Титаренком правил адвокатської етики.

Всупереч ст. 53 Правил адвокатської етики, Титаренко в заяві про відвід судді "будував свою аргументацію на підставі свідомо неправдивих відомостей і свідомо неправомірної правової оцінки фактів", повідомляє видання.

Сам Титаренко на засіданні визнав, що порушив правила адвокатської етики, але не усвідомлював цього під час судового засідання у "газовій справі" проти екс-прем’єра.

"Титаренко повідомив, що це був для нього перший досвід представництва інтересів підсудних у кримінальних справах в його адвокатській практиці, крім справи про незначне ДТП", - пише газета.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування