Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко каже, що суд залякує її адвокатів

П'ятниця, 29 липня 2011, 12:32

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко звинувачує суддю Родіона Кірєєва у залякуванні її адвокатів.

Про це вона сказала під час обговорення питання щодо долучення до судового процесу Сергія Власенка, пояснюючи, чому вона не долучає до справи нових захисників.

За словами Тимошенко, вона не може знайти собі нових захисників, "які б погодились на таку роботу", оскільки їм не дають можливості знайомитися з матеріалами справами, а також через те, що головуючий постійно застосовує до них дисциплінарні санкції.

"Він (суддя) ініціює дисциплінарні санкції, таким чином він залякує, принижує моїх адвокатів, репресує їх так само, як репресує мене", - заявила Тимошенко.

"Саме тому сьогодні знайти такого адвоката, який хотів би йти в цю справу з суддею Кірєєвим та з цими прокурорами, таких адвокатів просто не знаходиться", - сказала вона.

У свою чергу Кірєєв наголосив, що виносив відповідні постанови щодо захисників, оскільки вони зловживали своїми правами і порушували порядок у залі.

"Суд зобов'язаний реагувати на порушення і суд відреагував. Окремі постанови судом виносилися, але вони не направлені до відповідних кваліфікаційних органів", - зазначив він.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...