Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чиновник з ДУСі спровокував страшну аварію

П'ятниця, 29 липня 2011, 19:53

Директора Державного підприємства "Зал офіційних делегацій" Володимира Опанасенка відсторонено від роботи на час розслідування обставин аварії за його участю.

Про це повідомляє офіційний сайт Державного управління справами.

Як відомо, 28 липня 2011 року на Столичному шосе у місті Києві сталася аварія.

Водій автомобіля Lexus RX, не дотримуючись безпечної дистанції та швидкість, врізався в рухався попереду автомобіль Daewoo Lanos, якого відкинуло на припарковані поруч BMW X6 і Mazda 3, повідомляють "Українські новини".

В результаті ДТП водій і троє пасажирів автомобіля Daewoo отримали тілесні ушкодження, один з них загинув на місці події.

За словами свідків, після зіткнення з Daewoo водій Lexus, перетинаючи зустрічні смуги руху, хотів сховатися в лісі, але автомобіль врізався в дерево.

Водія затримали місцеві жителі і знайшли у нього посвідчення держчиновника, яке передали співробітникам міліції.

За словами свідків, винуватець ДТП перебував у стані алкогольного сп'яніння.

"Володимир Опанасенко працює директором ДП "ЗОД" з 2007 року. Працює добре, по службових справах питань до нього не виникає. Щодо можливості вжиття алкоголю Опанасенком - це майже неймовірно, адже йому 62 роки та він багато років страждає на цукровий діабет", - зазначив керівник ДУСі Андрій Кравець.

"На час розслідування кримінальної справи щодо цієї дорожньо-транспортної пригоди Опанасенко відсторонений від роботи. Постраждалим у аварії надається уся необхідна допомога", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування