Тимошенко вже назвали "засудженою"

Понеділок, 4 липня 2011, 10:52

Представник обвинувачення під час судового засідання назвав Юлію Тимошенко "засудженою".

Під час суперечки між суддею та екс-прем'єром щодо необхідності вставати під час судового засідання, прокурор сказав: "Я хочу зробити зауваження засудженій, оскільки вона виходить за межі своєї заяви".

У свою чергу Тимошенко заявила: "Тільки що представник прокуратури, всупереч Конституції, закону і взагалі здоровому глузду, назвав мене засудженою".

"Я розумію, що вам непотрібні суди, вам непотрібні ніякі мої права. Ви вже зразу називаєте засудженою", - сказала вона.

"Інший прокурор, пані Фролова, після минулого засідання провела прес-конференцію і сказала, що я буду засуджена на 10 років позбавлення волі. Скажіть, будь-ласка, хто дозволяє прокурорам виступати як піар-агенція режиму?", - наголосила Тимошенко.

Як відомо, раніше прокурор Лілія Фролова заявила, що стаття, яка інкримінується Тимошенко, передбачає максимальне покарання у 10 років позбавлення волі, і не передбачає умовного терміну покарання.

Суддя Родіон Кірєєв запитав, у прокурора, чи це була обмовка.

Прокурор відповів, що учасники судового засідання визначаються кримінально-процесуальним законом як "підсудна, захисник, представники державного обвинувачення".

"Оговорка по Фрейду", - додала Тимошенко.

Під час цієї суперечки, в залі знову здійнявся галас. Суддя закликав присутніх до тиші. "Ви не на спектаклі", - наголосив Кірєєв.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування