Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЯНУКОВИЧ ВИЗНАВ, ЩО ВЛАСНИКИ "МЕЖИГІР'Я" ЖИВУТЬ ЗА КОРДОНОМ

П'ятниця, 8 липня 2011, 12:10

Президент Віктор Янукович анулював своє минулорічне запрошення для журналістів у "Межигір'я".

Так він відповів на запитання Мустафи Найєма про те, чи покаже президент колись ту, частину "Межигір’я", де знаходиться клубний будинок, вертолітний майданчик, ангар, тенісний корт, та, чи скаже, кому вони належать.

"Для кожної людини дім – це те святе, до якого не хотілося б, щоб хтось торкався будь-якими руками. Я такий, як і всі. Я також жива людина", - заявив Янукович.

"Я думаю, що ви не зайдете президента, який би запрошував до себе у спальню. Це ваша справа, чим ви займаєтесь - у мене інші справи, яким я присвячую час, які вважаю важливими для людей", - додав він.

"Давайте ми домовимось, що я , так як і кожна людина, в гості запрошую тільки тих, кого є бажання запрошувати", - наголосив президент.

Янукович не сказав, на кого оформлена та частина "Межигір’я", яку він не показав.

"А якщо вам треба господарі – то пошукайте їх. Переконаний, що вони знайдуться. Вони інколи приїжджають в Україну", - запевнив він.

Президент ще раз пояснив, чому він не хоче бачити журналістів "Стоп цензури".

"Я хочу сказати, чому я вам так інколи відповідаю. Насправді, ми добре знаємо один одного, щоб зробити висновки, хто є хто. Я ніколи не буду терпіти язика ультиматумів, яким ви зі мною розмовляєте", - заявив Янукович.

Він висловив обурення тим, що журналісти відмовились брати в день журналіста подачку у вигляді торта замість спілкування з президентом.

"І навіть у вас вистачило, ну... на ваше свято образити вашу колегу", - заявив Янукович.

Він спитав у свого прес-секретаря, чи вона вийшла зі "стоп цензури" на що та відповіла, що її звідти виключили.

Перед тим, як відмовився відповідати, кому належить більша частина "Межигір’я", Янукович 10 хвилин розповідав, як він буде боротися з корупцією.

Зокрема, він сказав, що бюджет через корупцію недоотримає 20 мільярдів доларів.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування