Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров вже в Криму. До нього їдуть Янукович і депутати

П'ятниця, 8 липня 2011, 14:47

Більшість депутатів і чиновників уряду проведуть відпустку в Криму.

Про це пише Фокус.

"Прем'єр-міністр Микола Азаров вже в Криму – його відпустка почалася ще 23 червня і, як стверджують деякі ЗМІ, відпочиває глава уряду саме на півострові. 9 липня в Криму буде відзначати свій день народження президент Віктор Янукович, і свято нібито плавно перетече в робочу відпустку, що гарант також проведе на Чорноморському узбережжі", - пише видання.

На півострові планують провести своя відпустку і низку членів Кабміну: міністр аграрної політики Микола Присяжнюк, міністр культури Михайло Кулиняк, міністр юстиції Олександр Лавринович, правда він спочатку поправить своє здоров'я в Карпатах.

Кримський напрямок - найбільш популярний і серед народних депутатів України. Другі в рейтингу – Карпати. Саме в ці два регіони відправляться більшість українських політиків, опитаних Фокус.ua.

Глава фракції Партії регіонів Алексендр Єфремов почне свою відпустку з Партеніта. "Я традиційно відпочиваю в Криму. Не буде виключенням і цей рік. Частину часу буду відпочивати в Партеніті, частина часу – у Нижній Ореанді", - розповів депутат.

У Кореїзі буде відпочивати заступник глави фракції Народної партії Олег Зарубінський: "Я завжди в Криму відпочиваю. У Кореїзі є пансіонат, я з родиною завжди їжджу і відпочиваю там два тижні".

Поїдуть у Крим позафракційний Анатолій Семинога – він вибрав для відпочинку з дітьми Євпаторію, представник Партії регіонів Михайло Чечетов, депутат від НУ-НС Ксенія Ляпіна, її колеги по фракції В'ячеслав Кириленко, Лілія Григорович і Оксана Білозір.

Люблять народні обранці і Закарпаття. В основному, як вони самі кажуть, їздять туди для того, щоб підлікуватися і "водички попити". Такий вид відпочинку вибрали для себе регіонали Ярослав Сухий й Олександр Стоян, нашоукраїнець Андрій Парубій.

Представник Партії регіонів Владислав Лук'янов розглядає пропозиції друзів приїхати до них на середземноморське узбережжя. "Друзі запрошували до них у гості в Іспанію. Вони живуть на Коста-Браві, на узбережжі", - відзначив депутат.

А член фракції "НУ-НС" Володимир Ар'єв уже запланував відпочинок в Австрії.

В Іспанії і Португалію хоче поїхати член депутатської групи "Реформи заради майбутнього" Тарас Чорновіл. Правда, зупинятися він буде не в готелях, а в кемпінгах.

Є такі політики, що і зовсім не планують відпочивати цього року. Віце-прем'єр-міністр, міністр соціальної політики Сергій Тігіпко буде займатися пенсійною реформою.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...