Медведєв побачив, як Янукович піднімає авторитет країни

Субота, 9 липня 2011, 13:06

Президент Росії Дмитро Медведєв направив президентові України Віктору Януковичу вітання з днем ​​народження.

"Завдяки проведеним під вашим керівництвом реформам Україна впевнено рухається по шляху вдосконалення державних та демократичних інститутів, стійкого економічного розвитку, підвищення добробуту громадян", - йдеться у привітанні.

"Ваш конструктивний і зацікавлений підхід до актуальних питань регіональної та світової політики сприяє зростанню авторитету країни на міжнародній арені", - цитує російського президента його прес-служба.

"Ціную ваш особистий внесок у просування російсько-українських дружніх, добросусідських відносин", - підкреслив Медведєв.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко також привітав Януковича.

Він висловив упевненість, що "завдяки спільним зусиллям плідна співпраця Республіки Білорусь і Україна, заснована на принципах взаємної довіри та підтримки, буде і надалі динамічно розвиватися в інтересах двох братніх народів".

Як повідомляє прес-служба президента Білорусі, він побажав Януковичу міцного здоров'я, удачі, невичерпної енергії та нових визначних успіхів у відповідальній державній діяльності.

Разом з тим, члени Партії регіонів у своєму вітанні побажали президенту творчої енергії, вірних соратників, підтримки людей і твердої впевненості в успіху здійснюваних перетворень.

"Бажаємо також знаходити час для душі, для відпочинку і для захоплень", - йдеться у привітанні, розміщеному на сайті Партії регіонів.

"Ми пишаємося тим, що нашу країну, нашу команду веде такий Лідер як Ви, Вікторе Федоровичу! Ми впевнені в тому, що наша спільна мета - успішна Україна, і ця мета буде досягнута. Ми знаємо, що на нашій стороні правда", - відзначають однопартійці президента.

У суботу Янукович відзначає 61-й день народження.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News