Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опозиційні партії зіпсують Януковичу День незалежності?

П'ятниця, 12 серпня 2011, 13:06

Опозиційні партії, що увійшли в комітет опору диктатурі, подали спільну заявку на акції протесту 24 серпня.

Про це заявив Анатолій Гриценко в ефірі радіо "Мелодія", повідомляє його сайт.

"Ми підписали чергове клопотання до Печерського суду столиці з проханням звільнити Юлію Тимошенко з-за ґрат, а також подали спільну заявку на проведення масових акцій у День Незалежності. 24 серпня опозиція стоятиме разом", - зазначив Гриценко.

Голова "Громадянської позиції" також повідомив, що під час акції опозиціонери наголошуватимуть на загрозі незалежній демократичній державі Україна.

"Не таку державу ми бачили 20 років тому. І тому усім нам – і журналістам, і політикам, і громадянам – доведеться докласти максимум зусиль для того, щоб наша країна була іншою", - вважає Гриценко.

Наступними кроками, на його думку, стане координація дій навколо прийняття нового закону стосовно обрання народних депутатів, а також об’єднання зусиль під час парламентських виборів.

"Ми не можемо дозволити, щоб нашу країну замість інтеграції до ЄС інтегрували в Донецьку область. Це неприпустимо", - підкреслив політик.

Також, за його словами, ті, хто не належить до влади, під час обрання наступного глави держави матимуть спільну позицію у висуненні єдиного кандидата.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування