Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соколовський, якого хочуть силою привести у суд, "далеко за Києвом"

Вівторок, 16 серпня 2011, 07:55

Колишній уповноважений президента з енергетичних питань Богдан Соколовський заявляє, що зараз лікується "далеко за Києвом".

Про це він сказав в інтерв’ю Бі-Бі-Сі, коментуючи рішення Печерського райсуду про примусовий привід його на допит.

"Я в суді був, здається, ще 6-го числа. Тоді, коли мене в черговий раз запрошували по телефону, чи викликали, як вони так називають…я простояв три години. Мені важко стояти. І нікому не був потрібен", - розповів Соколовський.

"Потім другий раз я був 10 числа. Заніс заяву, що у зв’язку з погіршенням стану здоров’я від’їжджаю на лікування", - додав він.

"Тому речі, які ставлять на голову всю мою родину і мене самого, мене дивують", - підкреслив колишній радник президента Ющенка.

Він також додав, що він не є "визначальним свідком".

Соколовський вважає, що на суді, де слухається "газова справа" Юлії Тимошенко, зараз найважливіше почути російську сторону.

За його словами, якби він сам мав можливість поставити таке питання, то воно було б про те, "звідки взялась ціна газу 450 доларів як базова, звідки формула, і звідки інші умови, зокрема, транзитна ставка, штрафні санкції".

"Наскільки щойно тепер розумію ситуацію, і Дубина, і Діденко сказали, що це був мало не ультиматум російської сторони. Якщо так, то треба у російської сторони перевірити – ультиматум чи ні?", - сказав Соколовський.

"Шукати винних тільки в себе - велика помилка", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування