Тимошенко відмовилася від послуг найсвітліших голів МОЗу

П'ятниця, 19 серпня 2011, 11:17

Пенітенціарна служба направила до екс-прем'єра Юлії Тимошенко найкращих спеціалістів Міністерства охорони здоров'я, проте підсудна відмовилась від обстеження.

Про це повідомляє прес-відділ Державної пенітенціарної служби України.

Печерський суд задовольнив клопотання держобвинувачення щодо проведення медогляду Тимошенко спеціалістами МОЗ України.

"18 серпня до Київського слідчого ізолятору прибула медична комісія у складі ведучих спеціалістів МОЗ", - повідомляє прес-служба.

Серед них: перший заступник міністра охорони здоров'я, декан медичного факультету НМУ ім. Богомольця, асистент кафедри пропедевтики внутрішніх хвороб медуніверситету, професор кафедри загальної хірургії, завідуючий відділенням неврології Олександрівської клінічної лікарні міста Києва, головний позаштатний спеціаліст зі спеціальності "неврологія" ГУОЗ КМДА, заступник Директора Київського міського центру репродуктивної і перинатальної медицини.

"Незважаючи на це, підсудна Тимошенко Ю.В. від проведення медичного обстеження відмовилася, про що був складений відповідний акт", - зазначили в пенітенціарній службі.

Нагадаємо, в четвер захист Тимошенко заявив про погіршення стану її здоров’я і попросив Печерський райсуд допустити до неї у СІЗО лікаря, "якому вона довіряє".

За словами адвоката Юрія Сухова, у Тимошенко виявлені "тривожні" симптоми, які не схожі на симптоми відомих їй хвороб.

Водночас соратник підозрюваної Олександр Турчинов уточнив, що на тілі Тимошенко "з'явилися синці від лопнувших судин".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування