Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

11 київських можновладців підуть під суд

Вівторок, 2 серпня 2011, 11:14

Прокуратура направила матеріали до суду щодо 11-ти екс-чиновників Київської міськадміністрації.

Кримінальні справи на них були заведені в 2010 - напочатку 2011  - чи не всіх чиновників звинувачують у корупції.

За інформацією газети "Сегодня", головного спеціаліста відділу управління з контролю за використанням та моніторингом земель КМДА Буздугана підозрюють в отриманні хабара в особливо великих розмірах. Йому загрожує позбавлення волі на термін від 5 до 10 років.

За цією ж статтею проходить і екс-головний спеціаліст главку внутрішньої політики КМДА Максим Семенець. 

У суді вже знаходиться справа про корупцію начальника головного управління транспорту Олексія Бархатова, головного спеціаліста відділу контролю і спостереження за якістю послуг главку із захисту прав споживачів Коваля, начальника юридичного апарату КМДА Фрідмана.

Кримінальну справу відкрито і проти колишнього начальника главку з фізкультури та спорту КМДА Буркацького. 

Слідство підозрює, що він, зловживаючи службовим становищем, підписав акти з реконструкції спортивного комплексу в парку "Партизанської слави" на 1 мільйон 68 тисяч гривень. Колишні співробітники управління кажуть, що це дуже хороша людина. "Його підставили, я в цьому впевнений, він не така людина", - говорить колишній співробітник.

Також до суду направлено справу проти головного спеціаліста землеустрою КМДА Леонова - його підозрюють у шахрайстві. Нагадаємо, вже йдуть суди по екс-начальнику главку охорони культурної спадщини Руслану Кухаренку, а вирок колишньому головному медику Києва Людмилі Качурової повинні винести вже незабаром.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...