Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Генпрокуратура звинуватила Могильова у невиконанні службових обов’язків

Понеділок, 22 серпня 2011, 12:15

Генпрокуратура звернулася до голови МВС Анатолія Могильова з вимогою притягнути до відповідальності винних у невиконанні відомством службових обов'язків.

У прокуратурі виявили, що МВС не виконує в повному обсязі програму щодо протидії незаконному обігу наркотиків, про що повідомляється на сайті Генпрокуратури.

"Не створено міжвідомчу лабораторію для дослідження та ведення електронного каталогу синтетичних наркотичних засобів, єдину міжвідомчу автоматизовану систему збирання та аналізу інформації щодо незаконного обігу наркотиків", - йдеться у зверненні.

Окрім того, досі у роботу відомств не внесені зміни, затверджені ще у 1997 році.

"Як наслідок, існують суттєві розбіжності у статистичних даних МВС та МОЗ щодо споживачів наркотиків, які перебувають на обліках", - зазначили в прокуратурі.


У значній частині України, у тому числі в столиці, всупереч закону навчальним та медичним закладам не повідомляють про виявлення міліцією наркотичної залежності у дітей.

На усунення виявлених порушень внесено подання міністру внутрішніх справ з вимогою притягнути винних осіб до відповідальності.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: