Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опозиція мітингуватиме, незважаючи ні на що. Влада хоче заборонити

Вівторок, 23 серпня 2011, 14:50

Перший заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов запевняє, що представники і прихильники опозиції, попри всі заборони, в середу зберуться в центрі Києва на святкування Дня Незалежності України.

Про це він заявив у вівторок в інтерв’ю журналістам біля Печерського районного суду Києва, який продовжує розгляд справи Тимошенко, повідомляє УНІАН.

"Комітет опору диктатури, який об’єднує всі опозиційні партії, ще раз підтверджує своє рішення щодо зібрання завтра, в День Незалежності, всіх патріотів України, хто готовий з нами відсвяткувати цю велику дату, об 11 годині біля пам’ятника Шевченку", - заявив він.

"Ще раз підкреслюю, завтра без будь-яких змін, не зважаючи на спроби влади зірвати нам свято, ми збираємось… І гідно відсвяткуємо цей день", - сказав Турчинов.

Разом з тим, як повідомляє Інтерфакс-Україна, Київська мiська державна адмiнiстрацiя (КМДА) просить суд обмежити проведення акцiй у центральнiй частинi Києва в День Незалежностi.

За даними КМДА, станом на 12.00 вiвторка до мерiї надiйшло 23 заявки на проведення в центральнiй частинi столицi масових акцiй у День Незалежностi, 24 серпня.

За iнформацiєю київської мiлiцiї, заявки на проведення акцiй подали понад 30 полiтичних i громадських органiзацiй, заявлено участь у цих акцiях бiльше нiж 55 тис. людей.

Зокрема, вiд партiї "Наша Україна" надiйшла заявка на проведення акцiї за участю понад 5 тис. людей, вiд партiї "Громадянська позицiя" - 3 тис., вiд Європейської партiї - 3 тис., вiд партiї "Спiльна справа" - 10 тис., вiд Комiтету опору диктатурi - 10 тис., вiд Чорнобильської партiї - 3 тис. i вiд Союзу чорнобильцiв - 20 тис.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування