На меблі для медпункту Януковича піде 5 мільйонів

Вівторок, 30 серпня 2011, 17:36

В адміністрації президента Віктора Януковича готується до здачі медпункт, на який тільки в серпні цього року було виділено майже 5 млн. грн.

Про це повідомляє офіційний портал Державного управління справами при президенті. 

Відповідно до опублікованої інформації, для медпункту, що розташується в прибудові до адміністративного будинку по вул. Банкова, 11, закупається медичне хірургічне й ортопедичне обладнання.

На цю мету буде виділено 4,8 млн. грн. 

Крім того, як повідомляє сайт Держуправління справами, для медпункту планується закупити медичні меблі (10 найменувань). Вартість 8 тисяч гривень.

Варто відзначити, що видатки на закупівлю обладнання для медпункту президента можна зрівняти з видатками держбюджету в 2011 році, які передбачені на завершення будівництва й введення в експлуатацію амбулаторії в пгт. Глеваха під Києвом.

На цю мету держава виділила аналогічну суму - 5 млн. грн. При цьому в Адміністрації президента працює понад 600 співробітників, а в пгт. Глеваха проживає близько 10 тис. осіб.

5 млн. грн. в 2011 році виділено на збереження й популяризацію історії медицини в Україні.

Ще менше - 1,7 млн. грн. становить обсяг фінансування управління в сфері протидії СНІДу й іншим соціально небезпечним хворобам у країні.

Дело, Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...