Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кірєєва просять випустити Тимошенко під заставу

Середа, 31 серпня 2011, 18:09

Захист Юлії Тимошенко вчергове просить суд скасувати міру запобіжного заходу у вигляді ув’язнення або утримання під вартою.

З відповідним клопотанням звернувся адвокат Тимошенко Олександр Плахотнюк, повідомляє кореспондент "Української правди".

За його словами, "на час з моменту винесення рішення про міру запобіжного заходу, навіть ті підстави, які були, не мають місце бути".

"Вони не можуть бути підставою для такої міри запобіжного заходу", - зазначив Плахотнюк.

"Не були наведені жодні ґрунтовні підстави для тримання Тимошенко під вартою", - додав він.

Також адвокат Юрій Сухов заявив про можливість внесення застави.

Як відомо, це вже чотирнадцятий раз, коли захист Тимошенко просить змінити їй запобіжний захід.

В свою чергу Тимошенко навела реакцію представників міжнародної спільноти, зокрема заяву польського президента, щодо процесу над нею, щодо зміни їй запобіжного заходу.

"Да, ви можете зі мною розправитись. Але це буде пірова перемога для України, бо ви живете і харчуєтесь за бюджетний кошт", - зазначила вона.

В свою чергу представник обвинувачення Микитенко висловися проти зміни Тимошенко запобіжного заходу, пославшись на "зневажливе ставлення до учасників процесу" з боку Тимошенко, що, на його думку, заважає встановленню істини.

Суддя пішов до нарадчої кімнати оголосивши перерву до 19.00.

Захист також попросив не призначати засідання на 1 вересня для того, щоб мати можливість підготуватися до засідання, а також з огляду на те, що 1 вересня "День знань".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: