Під суд прийшов Калашніков з дозволом від Могильова

Неділя, 7 серпня 2011, 05:43

На Хрещатик разом з міліцією прибув регіонал Олег Калашніков, який вимагає у БЮТ віддати йому частину вулиці для його акції протесту.

Про це повідомляє кореспондент "Української правди" з місця.

О 5:30 з міліцією приїхав Калашников з групою осіб, який пішов у бік табору БЮТ. Дорогу йому розчистила міліція.

Калашніков вступив у суперечку з представниками БЮТ за територію. Він вимагає віддати йому ту територію під наметами, яку раніше займав його мітинг.

"Ми достойно відпрацювали 17 днів, давайте працювати разом далі. У нас яка пропозиція – ми обличчя України. Давайте не робити шоу, а кожен висловить свою позицію. У нас є така ж заявка, як у вас. Давайте домовимось", - звернувся регіонал до бютівців.

Він наголосив, що місце для його акції "визначено МВС, а рішення суду ми будемо виконувати як тільки воно вступить в силу".

Міністерство внутрішніх справ визначило периметр, де ми можемо реалізовувати свою заявку. Ми просимо вас дати нам це робити. Ми хочемо стояти як раніше біля Унітод колор бенетон (так сказав Калшніков)", - заявив регіонал

БЮТ зайняв територію, яку раніше займав люди Калашнікова.

Натомість Андрій Сенченко запропонував Калашникову піти на майданчик, який монтує міліція.

Станом на 6 годину сторони не змогли домовитися про розподіл території.

Як відомо, адмінсуд заборонив масові зібрання під Печерським судом.

Рішенням суду було заборонено проводити будь-які акції на всьому периметрі вулиці Хрещатик і Майдані Незалежності, з 7 по 31 серпня, а також на вулиці Дегтярівській, по всьому периметру стаціонарної огорожі Лук'янівського СІЗО – безстроково.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування