Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Томенко: за такі висловлювання, як у Тимошенко, можна арештувати половину країни

Неділя, 7 серпня 2011, 13:16

У судовому процесі над Юлією Тимошенко створений небезпечний прецедент, який можна умовно назвати "прецедентом Азарова".

Про це заявив заступник голови Верховної Ради Микола Томенко, повідомляє прес-служба партії "Батьківщина".

Прецедент, на його думку, полягає в тому, що незадоволення державної посадової особи і політика тим, як поводила себе Тимошенко, вилилося в рішення представника прокуратури та судді щодо арешту.

"Це, очевидно, ввійде в судову практику з умовною назвою "прецедент Аазарова", оскільки насправді тональність таких політичних дискусій характеризує всі дискусії у Верховній Раді, політичні ток-шоу та все нинішнє українське політичне життя", - зазначив Томенко.

За словами віце-спікера, згідно з останніх соціологічних досліджень, в такій тональності про діяльність прем’єр-міністра Азарова та уряду висловлюється більшість громадян України.

"За логікою такі критичні і жорсткі висловлювання щодо діяльності прем’єр-міністра є достатньої умовою щоби заарештувати більше половини населення країни", - підсумував він.

Віце-спікер переконаний, що сьогодні ця помилка повинна бути виправлена, бо в іншому разі цей прецедент буде використовуватися у всій судовій системі не лише по відношенню до Тимошенко, а й до всіх політичних опонентів міністрів, голів обласних та районних адміністрацій тощо.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: