Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Беркут" не пускає автобуси до Києва?

Неділя, 7 серпня 2011, 15:11

Загін спецпідрозділу "Беркут" зупинив 2 автобуси з людьми, які їхали зі Львова до Києва, і не дозволяє їм заїхати в столицю.

Про це заявив народний депутат Володимир Бондаренко, який приїхав на місце події - траса Київ-Житомир, неподалік від КП, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

За його словами, людей не пускають на підставі того, що в Києві відбуваються акції в підтримку Юлії Тимошенко.

Бондаренко повідомив, що загін Беркуту розміщений в автобусі Богдан.

"У розмові зі мною беркутівці посилалися на те, що виконують вказівку прес-служби київського главку", - сказав депутат.

"Це прямо суперечить статті 33 Конституції України, в якій чітко написано, що громадяни мають право вільно пересуватись територією України", - підкреслив Бондаренко.

Разом з тим, представники Днiпропетровської мiської органiзацiї "Батькiвщина" заявляють, що в обласному управлiннi ДАI перевiзникам не дають дозволу на виїзд до Києва.

Про це заявив агентству "Iнтерфакс-Україна" в суботу керiвник Днiпропетровської мiськорганiзацiї партiї Максим Курячий.

За його словами, понад тисяча жителів Днiпропетровська готовi виїхати до Києва для пiдтримки Тимошенко. "Однак, близько 20 перевiзникiв до яких ми звернулися з проханням органiзувати виїзд до Києва не змогли отримати дозвiл на виїзд вiд спiвробiтникiв обласного ДАI", - розповів він.

Водночас у прес-службi Днiпропетровського обласного управлiння ДАI заявили, що за дозволом на виїзд до Києва до спiвробiтникiв ДАI з боку перевiзникiв жодних звернень не було.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування