Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко хоче посадити біля себе прокурорів

Понеділок, 8 серпня 2011, 11:04

Юрій Луценко знову просить призначити його захисником депутата Геннадія Москаля і наполягає на арешті прокурорів за запізнення.

Про це він заявив в ході судового засідання, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Луценко вважає неможливим його допит за відсутності адвокатів Олексія Баганця та Анатолія Каленюка, і якщо суд не прийме до уваги його позицію, буде вважати незаконними дії після розгляду клопотання.

Він також підкреслив, що пропонує за зрив судового засідання обрати прокурорам, які запізнилися на засідання, запобіжний захід у вигляді арешту "за неявку до суду в призначений час".

"Тут місця багато", - зазначив Луценко, показавши на свою лаву.

Суддя Сергій Вовк зазначив, що вважає за можливе продовжити судове засідання, оскільки у підсудного є можливість заміни адвоката.

Луценко тут же відреагував на це і запропонував у зв'язку з відсутністю Баганця призначити його захисником Геннадія Москаля, у якого є для цього всі необхідні повноваження, у тому числі доручення "Народної самооборони" захищати інтереси Луценка в суді.

При цьому він підкреслив, що на даний момент у Москаля немає статусу свідка.

Прокурори звернули увагу на те, що аналогічні клопотання вже розглядалися судом і були відхилені. Луценко нагадав їм про те, що клопотання не відхилялися, а були відкладені як передчасно заявлені.

Тепер, за словами Луценка, саме час таке клопотання розглянути.

Суд пішов в нарадчу кімнату, щоб розглянути клопотання про допуск Москаля в якості захисника.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування