Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко ставить експерименти над судом

Понеділок, 8 серпня 2011, 17:23

Суд розгляне питання про залучення до матеріалів кримінальної справи документів на вимогу Юрія Луценка по завершенні судового слідства.

Таке рішення суд прийняв за двома клопотаннями захисту Луценка, передає ЛІГАБізнесІнформ.

Адвокати Луценка просили долучити до справи документи, які свідчать про те, що в МВС і до міністра Луценка існувала практика прийняття на роботу, аналогічна тому, як в штат був зарахований водій Леонід Приступлюк.

Інша група документів стосується дозволів, даних Кабміном на прохання інших міністрів внутрішніх справ, зарахувати в міліцейський стаж тому чи іншому співробітнику стаж його роботи, що не має відношення до служби в міліції.

Проти долучення цих документів до матеріалів справи виступили представники прокуратури, заявляючи, що дані матеріали не мають відношення до того, в чому звинувачується Луценко.

У ході судового засідання Луценко зазначив, що при подачі клопотання було проведено експеримент, і один із документів, які захист просив включити в матеріали справи, проти чого заперечувала прокуратура, в матеріалах справи вже міститься.

Адвокат Луценка Ігор Фомін зазначив, що дані документи можуть бути залучені на так званій стадії доповнення по завершенні стадії судового слідства.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...