Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Завод Тігіпка зробить спецвагон для автомобілів Януковича

Вівторок, 9 серпня 2011, 10:40

"Південно-Західна залізниця" придбає вагон-гараж вартістю понад 12 мільйонів гривень.

Як повідомляють "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель", підприємство уклало угоду з підприємством "Крюковський вагонобудівний завод".

Як повідомляв глава правління Крюківського заводу Євген Хворост, до виготовлення кузова вагона-гаража підприємство приступить в серпні.

"У нас є невелике замовлення – вагон-гараж, призначений для перевезення автомобілів президента. Це спецвагон. Якщо президент їде на якусь зустріч, то спершу ці автомобілі перевозяться у вагоні, а потім вони зустрічають його в аеропорту", – сказав він.

Вагон-гараж матиме одне чотиримісне купе, одне двомісне купе, одне двомісне купе для провідників, одне приміщення кухні-їдальні, один туалет і одне гаражне приміщення на два автомобілі.

Вагон буде оснащено системою внутрішнього відеоспостереження (дві камери в гаражному відділенні і монітори в купе охорони), автономною системою кондиціювання, пожежною і охоронною сигналізацією.

У всіх відділеннях будуть розетки на 220 вольт і телевізори. В кухні буде встановлено холодильник, мікрохвильову і електричну печі, відеомагнітофон.

Раніше підприємство, одним з головних акціонерів якого є віце-прем’єр Сергій Тігіпко, вже випустило два подібних спецвагони.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування