Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Укрзалізниця" запевняє, що телефони будуть не золоті

Вівторок, 9 серпня 2011, 19:16

Державна адміністрація залізничного транспорту України не здійснює закупівлю позолочених мобільних телефонів.

Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці", коментуючи інформацію про закупівлю держпідприємством мобільних телефонів Nokia.

"Моделі мобільних телефонів Nokia мають наступні назви: 6700c Chrome, 6303i STEEL, 6700c Gold, 2710Navi Black, 6303i MATT BLACK, E 52-1 Metal Alluminium, E 52-1 BLACK Alluminium, N8 Dark Grey, що свідчить виключно про колір корпусу телефону", - йдеться в повідомленні.

"Інформація про те, що Укрзалізницею придбано золоті телефони, є недостовірною, що підтверджується технічними характеристиками до вищенаведених телефонів, які є у вільному доступі всіх користувачів Інтернету", - додали у відомстві.

"Так, в Інтернеті можливо знайти опис телефону Nokia 6700c Gold, в якому вказується інформація, що корпус телефону покрито золотом 18 карат, але це не більше, ніж піар-акція, яка спрямована на підвищення рівня продажу даної моделі телефону", - заявили в "Укрзалізниці".

В прес-службі зазначають, що загальна кількість телефонів, які планується закупити, 122, а не 112, і до цього часу "Укрзалізницею" не придбано жодного мобільного телефону за цим договором.

"Щодо загальної вартості мобільних телефонів, запропонованої переможцем процедури відкритих торгів, слід зауважити наступне. Порівнювати запропоновані ціни переможцем торгів з цінами інтернет-магазинів недоцільно, у зв’язку з тим, що інтернет-магазини можуть здійснювати свою діяльність навіть без державної реєстрації юридичної особи, продавати несертифікований товар, багатьма інтернет-магазинами навіть не надається гарантія на товар, відсутні документи щодо якості товару та інше", - заявили в прес-службі.

"Найважливіше те, що жоден з інтернет-магазинів не виявив бажання взяти участь у конкурсних торгах, що проводились "Укрзалізницею", - додали на держпідприємстві.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...