Янукович провів співбесіди з двома кандидатами в прем’єри?

Четвер, 1 вересня 2011, 18:53

Президент Віктор Янукович обговорив ситуацію в Криму зі спікером кримського парламенту Володимиром Константиновим і першим віце-прем`єром уряду регіону Павлом Бурлаковим.

Про це повідомили у прес-службі Верховної Ради і Ради міністрів Криму, передає УНІАН.

Зокрема, під час зустрічі в Києві, спікер Криму доповів президентові про роботу парламенту та уряду автономії "із стабілізації соціально-економічного становища в республіці" і про плани роботи депутатського корпусу до кінця року.

Також обговорювалися питання, що стосуються взаємодії центральної і кримської влади.

На зустрічі з Бурлаковим президент дав доручення детально проробити з урядом України бюджет автономії 2012 року.

Віце-прем`єр Криму також доповів про підсумки економічного розвитку автономії за 7 місяців і про плани роботи уряду до кінця року.

"Віктор Янукович в ході зустрічі наголосив на своїй незмінній позиції і надалі підтримувати Крим і кримську команду в реалізації всіх розпочатих соціально-економічних програм півострова", - йдеться в повідомленні.

Питання про призначення глави Радміну Криму на зустрічі з Бурлаковим не обговорювалося, наголосила прес-служба кримського уряду.

Як відомо, прем`єр Криму Василь Джарти, який обіймав цю посаду з березня 2010 року, помер у середині серпня цього року від онкозахворювання.

Серед можливих кандидатур на пост голови Радміну називають Констатинова, Бурлакова, голову Севастопольської міськдержадміністрації Володимира Яцубу, міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова, губернатора Київської області Анатолія Присяжнюка, екс-міністра з питань надзвичайних ситуацій Нестора Шуфрича.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: