Тягнибоку не дуже важливо, винна Тимошенко чи ні

Неділя, 11 вересня 2011, 21:53

Опозиційні сили повинні навчитися працювати в умовах політичного протистояння, якщо екс-прем'єра Юлію Тимошенко засудять.

Про це заявив лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок у неділю в Івано-Франківську на мітингу "Зупинимо антиукраїнське беззаконня".

"Опозиція, патріотичні сили, українці нині мають навчитися працювати в нових умовах, в умовах політичної боротьби і політичного протистояння, якщо рішення суду буде посадити Тимошенко. Як би ми зараз не говорили, але ситуація реально буде іншою", - сказав він.

Тягнибок вважає, що судовий процес над Тимошенко - "це зведення особистих амбіційних політичних рахунків президента Януковича зі своїм політичним опонентом".

Він зазначив, що в даний момент для нього в процесі над Тимошенко не так важливо, був злочин чи ні.

"Це потрібно розглядати по-іншому. Повинні бути інші принципи судочинства. Сьогодні для нас є питання, чи сприйме суспільство чи громада будь-яке рішення суду, якщо українська громада, українське суспільство, бачачи цю виставу, вже не довіряють суддям. І не тільки в цьому одному процесі. Ось у чому основна суть питання", - вважає Тягнибок.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування