Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Харківський канал просить Януковича урезонити Кернеса і Добкіна

Вівторок, 13 вересня 2011, 14:21

Харківський канал АТН звернувся до Віктора Януковича з вимогою вплинути на мера Харкова Геннадія Кернеса, який знищує незалежне ЗМІ.

Про це йдеться у відкритому листі каналу.

22 липня 2011 провайдер, який здійснював доставку телевізійного сигналу АТН на передавач, раптово без пояснення причин в односторонньому порядку розірвав договір, пишуть харківські телевізійники.

Телекомпанія АТН була змушена задіяти власну радіорелейну станцію для передачі сигналу на передавач. 28 липня 2011 АТН подала документи в обласну СЕС на отримання санітарного паспорта для здійснення радіорелейного передачі сигналу.

А вже 1 серпня в АТН прийшла перевірка міської СЕС на предмет наявності у АТН цього санітарного паспорта. В результаті цієї перевірки головний санітарний лікар Харкова Зубкова І.А. винесла Постанову про припинення роботи станції у зв'язку з відсутністю того самого санітарного паспорта.

Таким чином, телекомпанія позбавлена можливості мовити з 6 серпня.

Після отримання санітарного паспорта від Центральної СЕС МОЗ України, харківська СЕС відмовилася відновити роботу радіорелейної станції.

Окрім того, проблеми у АТН несподівано виникли і з харьківськими провайдерами "Датагруп" і "Велтон. Телеком".

"І співробітники СЕС, і співробітники "Датагруп" і "Велтон. Телеком" кажуть, що надійшла команда від мера міста Харкова Геннадія Кернеса і губернатора Михайла Добкіна не допустити виходу Телекомпанії АТН в ефір на 7 каналі, на якому, окрім АТН, мовить телекомпанія "Тоніс-центр", фактичними власниками якої є Кернес і Добкін", - йдеться у зверненні.

"Таким чином, в діях харківського міського голови Геннадія Кернеса, який поставив собі за мету знищення низки місцевих телевізійних засобів масової інформації, вбачаються всі ознаки зловживання службовим становищем в корисливих цілях", - переконані в АТН.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...